Prof. Vasıf Hasırcı, (ODTÜ),  Prof. Nesrin Hasırcı (ODTÜ), Prof. Gamze Torun Köse (Yeditepe Üniv.), Prof. Kezban Ulubayram and Eda Ayşe Aksoy (Hacettepe Üniv.), Dr. Pınar Yılgör Huri (Ankara Üniv.), Dr. Aysel Kızıltay (ODTÜ) ve Dr. Ayşe Selcen Alagöz (ODTÜ), Merkezimiz doktora öğrencileri Gökhan Bahçecioglu, Tuğba Dursun, Cemile Bektaş ve mezunumuz Dr. Nihal Engin Vrana (Protip Fransa) 4-8 Eylül 2017 tarihlerinde Atina, Yunanistan’da düzenlenen 28th Annual Conference of the European Society for Biomaterials (ESB) konferansına katılmışlardır.

Konferansın Uluslararası Danışma Kurulu üyesi Prof. Vasıf Hasırcı "Square Prism Pillars Control Cell Behavior" başlıklı keynote sunumunu gerçekleştirmiştir.

Doktora öğrencimiz Tuğba Dursun Rudolf Cimdins Bursunu kazanmıştır. Kendisini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme:
06/04/2022 - 12:13